Forsiden    Fotografen    Udstyr    Links    Handel    Fugle Arkiv    Søg    Gæstebog 


For god ordens skyld skal opmærksomheden henledes på at alle foto er beskyttet af copyright og krængelse heraf vil straks medføre krav om erstatning og bod

Jeg sælger blandt andet mine foto til brug i bogudgiveler, bruchurer, tidskrifter, på hjemmesider eller som rene forstørrelser til ophængning. Jeg leverer især naturfoto fra Nordvestjylland af landskaber, fugle, insekter, pattedyr, krybdyr og padder, men også foto med mere kunstnerisk islæt, hvor f.eks vind og vejr, lys og farver indgår i motiver. Hjemmesiden er tilknyttet CVR nr. 31395283 Forlaget Vestenvind.

Ønsker du at gøre brug af et eller flere af mine foto kan det oplyses, at langt de fleste foto på hjemmesiden vil kunne leveres i trykkvalitet.
Pris pr. foto ligger oftest i omegnen af kr. 500 + moms. Vejledende prisliste og retnings-linier kan bestilles pr. mail. Fotos må altid kun anvendes til det på forhånd aftalte formål og kan blive fremsendt pr. mail som vedhæftet fil sammen med faktura. Leveringstid 1-5 dage.

Undertiden siger jeg ja til at vise mine foto for lidt større forsamlinger ved anvendelse af projektor og med en passende introduktion om naturfotografering. Skriv en mail og hør nærmere.

Efterhånden er de fleste foto optaget i raw-filformatet, hvorved alle detaljer gemmes ubehandlet. Langt de fleste foto vil kunne gengives uden problemer i A4 format i 300 dpi. Foto leveres som udgangspunkt i jpeg-format, hvis ikke andet er aftalt.

Efter vinderfotoet i Tv Midt Vest's fotokonkurrence har jeg haft en del henvendelser omkring vinderfotoet og som følge heraf har jeg fået optrykt nogle plakater i 160 grams papir i størrelsen 50 x 70 cm. Kan også leveres i digital tryk, i 30 x 40 cm, dog i knap så god en kvalitet.

Prisen for plakaten er kr. 250 + forsendelse.

Ønsker du at bestille et bestemt foto i f.eks. 20x30 cm. i rigtig fotopapir, vil prisen ligge på kr. 850 inkl. passepartouet. Kan også leveres indrammet mod merpris på ca. kr. 450. Der kan påregnes op til 10 dages leveringstid.


For de kræsne laver jeg forstørrelser i lærredstryk oplimet på massive special-fremstillede sprøjtelakerede tykke rammer (ca. 38 mm) klar til ophængning. Mail og forhør på pris for eksakte mål og antal. Eksempler på udførelse i lærredstryk kan ses på Sundhedscenter Limfjorden, Nykøbing Mors hvortil 26 eksemplarer, mest i målene 50 cm x 70 cm. er leveret.

Hvert billede på hjemmesiden har et billedID nummer. Det er anført i bjælken over billedet i venstre side. Ved bestilling af et foto bør såvel overskrift over foto, fx. "Tinksmed - kronjuvelen", samt billedID noteres, typisk mellem 1 og 4 cife, i dette tilfælde billedID nr. 1941. Har du udvalgt et foto og kan nu ikke finde tilbage til det. Prøv da at søg i søgefunktionen. Hvis du kan huske lidt af teksten, lokalitet eller artsnavn, prøv at skrive det du husker og sandsynligvis vil du finde det aktuelle foto. Skriv evt. en mail til jkk.interpres@post.tele.dk.

Seneste nyhed er bogen Nationalpark Thy - natur i særklasse som sælges via hjemmesiden www.forlaget-vestenvind.dk
Bogen sælges for kr. 400 + forsendelse.
Tryk for stort foto/click for larger image
Vinterlys
Nedenfor er vist nogle eksempler på foto som kan bestilles på fotopapir. (Tryk på foto for stor størrelse)
Tryk for stort foto / click for larger image
Tryk for stort foto / click for larger image
Tryk for stort foto / click for larger image
Sandflugt Lodbjerg Thy
Parti fra Hanklit , Mors
Sangsvaner Dråby Vig, Mors


 Mail    © 2007-2022 Jens Kristian Kjærgård Naturfoto